1. Effect of pulsed electric field on grape polyphenols extractionCristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Christian Poupot, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, V. Milisic, Martine Mietton-Peuchot, 2010, objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci Najdeno v: osebi Ključne besede: pulsed electric field, red wine, extraction, polyphenols Objavljeno: 22.01.2015; Ogledov: 2998; Prenosov: 20
Polno besedilo (0,00 KB) |
2. |
3. Amélioration de l´extraction des composés phénoliques du Merlot par champ électrique pulséCristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Christian Poupot, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, V. Milisic, Martine Mietton-Peuchot, 2012, kratki znanstveni prispevek Najdeno v: osebi Ključne besede: polyphenols, pulsed electric fields, wine, extraction, distribution Objavljeno: 22.01.2015; Ogledov: 2901; Prenosov: 23
Polno besedilo (0,00 KB) |
4. Structural and biochemical changes induced by pulsed electric field treatments on Cabernet Sauvignon grape berry skinsCristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, Martine Mietton-Peuchot, Mélina Petrel, Etienne Gontier, Annie L'Hyvernay, Laurence Gény, 2014, izvirni znanstveni članek Najdeno v: osebi Ključne besede: mikroskopija, polisaharidi, Vitis vinifera Objavljeno: 16.06.2016; Ogledov: 2520; Prenosov: 85
Polno besedilo (0,00 KB) |
5. Effects of pulsed electric fields on Cabernet Sauvignon grape berries and on the characteristics of winesCristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, Martine Mietton-Peuchot, Etienne Gontier, Laurence Gény, 2014, izvirni znanstveni članek Najdeno v: osebi Ključne besede: grozdje, polifenoli, ekstrakcija Objavljeno: 16.06.2016; Ogledov: 2228; Prenosov: 80
Polno besedilo (0,00 KB) |
6. Enhanced extraction of phenolic compounds from Merlot grapes by pulsed electric field treatmentCristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Christian Poupot, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, V. Milisic, Martine Mietton-Peuchot, 2012, izvirni znanstveni članek Najdeno v: osebi Ključne besede: polifenoli, vino, ekstrakcija Objavljeno: 16.06.2016; Ogledov: 2643; Prenosov: 10
Polno besedilo (0,00 KB) |