Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 1 / 1
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
A comparative study of partial dealcoholisation versus early harvest: Effects on wine volatile and sensory profiles
Suzy.Y Rogers, Peter J. Torley, Guillaume Antalick, John.W Blackman, Rocco Longo, Leigh Schmidtke, 2018, izvirni znanstveni članek

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...Early harvest, Evaporative perstraction, Lower alcohol wine, Reverse osmosis, Sensory descriptive analysis, Wine...
Ključne besede: Common component and specific weights analysis, Dealcoholisation, Early harvest, Evaporative perstraction, Lower alcohol wine, Reverse osmosis, Sensory descriptive analysis, Wine
Objavljeno: 17.09.2018; Ogledov: 437; Prenosov: 0
.pdf Polno besedilo (829,34 KB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh