Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 1 / 1
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Comparison of consecutive harvests versus blending treatments to produce lower alcohol wines from Cabernet Sauvignon grapes: Impact on wine volatile composition and sensory properties
Olaf Schelezki, Katja Šuklje, Paul K. Boss, David W. Jeffery, 2018, izvirni znanstveni članek

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...Berry shrivel, Wine aroma, Sensory analysis, Water addition, Alcohol content...
Ključne besede: Berry shrivel, Wine aroma, Sensory analysis, Water addition, Alcohol content
Objavljeno: 03.04.2018; Ogledov: 943; Prenosov: 0
.pdf Polno besedilo (574,08 KB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh