Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 1 / 1
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Late-season Shiraz berry dehydration that alters composition and sensory traits of wine
John W. Blackman, Leigh M. Schmidtke, Guillaume Antalick, Hsiao-Chi Chou, katja Šuklje, 2018, izvirni znanstveni članek

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...vino, arome, dehidracija grozdja, vinska trta,...
Ključne besede: vino, arome, dehidracija grozdja, vinska trta
Objavljeno: 17.07.2018; Ogledov: 890; Prenosov: 0
.pdf Polno besedilo (899,70 KB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh