Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 2 / 2
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
FOOD PROCESSING WASTES AS POTENTIAL SOURCE OF BIOLOGICALLY ACTIVE COMPOUNDS
Branka Mozetič Vodopivec, 2018, objavljeni znanstveni prispevek na konferenci (vabljeno predavanje)

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...food processing wastes, wine, olive oil, extraction methods, polyphenols...
Ključne besede: food processing wastes, wine, olive oil, extraction methods, polyphenols
Objavljeno: 10.09.2018; Ogledov: 874; Prenosov: 0
.pdf Polno besedilo (506,22 KB)

2.
Recovery of bioactive components from fruit processing wastes
Branka Mozetič Vodopivec, 2019, objavljeni znanstveni prispevek na konferenci

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...processing wastes, green extraction methods, polyphenols...
Ključne besede: processing wastes, green extraction methods, polyphenols
Objavljeno: 23.08.2019; Ogledov: 581; Prenosov: 0
.pdf Polno besedilo (616,59 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh