Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 3 / 3
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
Jure Piškur, Sofia Dashko, Nerve Zhou, Concetta Compagno, 2014, izvirni znanstveni članek

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...kvasovke, evolucija, metabolizem ogljika, alkoholna fermentacija, ...
Ključne besede: kvasovke, evolucija, metabolizem ogljika, alkoholna fermentacija
Objavljeno: 09.05.2017; Ogledov: 1393; Prenosov: 54
URL Polno besedilo (0,00 KB)

2.
Biodiversitet i naturleg gjær i siderproduksjonen i Hardanger
Branka Mozetič Vodopivec, Melita Sternad Lemut, Eivind Vangdal, Lorena Butinar, 2017, strokovni članek

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: biodiverziteta, kvasovke, jabolčno vino, fermentacija
Objavljeno: 01.02.2018; Ogledov: 881; Prenosov: 0
.pdf Polno besedilo (1,36 MB)

3.
Ko iz grešnega nastane pravo vino
Marko Lesica, Jan Reščič, 2018, intervju

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...vino, martinovvo, predelava, alkoholna fermenetacija, jabolčno mlečnokislinska fermentacija, maceracija...
Ključne besede: grozdje, vino, martinovvo, predelava, alkoholna fermenetacija, jabolčno mlečnokislinska fermentacija, maceracija
Objavljeno: 09.12.2018; Ogledov: 391; Prenosov: 0
.pdf Polno besedilo (4,31 MB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh