Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 2 / 2
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
From the vineyard to the glass: How to assess red grape aromatic maturity with simple physiological indicators
Guillaume Antalick, Katja Šuklje, prispevek na konferenci brez natisa

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: Wine aroma, wine style, grape maturity, sequential harvest, berry sugar loading, fresh mass
Objavljeno: 19.09.2018; Ogledov: 413; Prenosov: 5
.pdf Polno besedilo (4,65 MB)
Gradivo ima več datotek! Več...

2.
Controlling grape aromatic maturity in the context of global warming
Guillaume Antalick, Katja Suklje, vabljeno predavanje na konferenci brez natisa

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: Wine style, grape maturity, berry shrivelling, berry sugar loading, fresh mass, sequential harvest
Objavljeno: 19.09.2018; Ogledov: 372; Prenosov: 0
.pdf Polno besedilo (34,61 KB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh