Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 3 / 3
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Vpliv različnega rodnega nastavka na kakovost in količino grozdja pri sorti 'Zelen' (Vitis Vinifera l. cv. 'Zelen')
Kristjan Bratož, 2013, diplomsko delo

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...rodni nastavek, masa pridelka, kakovost pridelka, obremenitev vinske trte, listna površina, indeks Ravaz, vodni potencial,...
Ključne besede: diplomske naloge, vinska trta, Zelen, rodni nastavek, masa pridelka, kakovost pridelka, obremenitev vinske trte, listna površina, indeks Ravaz, vodni potencial
Objavljeno: 25.04.2014; Ogledov: 2531; Prenosov: 165
URL Polno besedilo (0,00 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

2.
Canopy microclimate manipulation in the sustainable management of 'Pinot Noir' vineyard from Vipava valley
Melita Sternad Lemut, 2014, doktorska disertacija

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...Modri pinot, manipulacija mikroklime, grm vinske trte, odstranjevanje listov, profiliranje metabolitov, metabolomika, sekundarni...
Ključne besede: Modri pinot, manipulacija mikroklime, grm vinske trte, odstranjevanje listov, profiliranje metabolitov, metabolomika, sekundarni metaboliti, polifenoli, izoprenoidi, mikrobna ekologija, fungicidi, trajnostno vinogradništvo, Vipavska dolina, disertacije
Objavljeno: 25.04.2014; Ogledov: 2639; Prenosov: 40
URL Polno besedilo (0,00 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

3.
Alternativne vinogradniške in vinarske tehnologije: kakovostni, trajnostni in senzorični potencial
Urška Vrhovšek, Jana Laganis, Lorena Butinar, Paolo Sivilotti, Melita Sternad Lemut, 2017, objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci (vabljeno predavanje)

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...grozdov, trajnostno vinogradništvo, Botrytis cinerea, mikrobna ekologija vinske trte, alternativne vinarske tehnologije, senzorika vina....
Ključne besede: odstajevanju listov v predelu grozdov, trajnostno vinogradništvo, Botrytis cinerea, mikrobna ekologija vinske trte, alternativne vinarske tehnologije, senzorika vina.
Objavljeno: 29.06.2017; Ogledov: 1060; Prenosov: 77
.pdf Polno besedilo (15,95 KB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh