Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 1 / 1
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Harvesting and blending options for lower alcohol wines: a sensory and chemical investigation
Peter J. Torley, Guillaume Antalick, John W. Blackman, Rocco Longo, S. Y. Rogiers, Leigh Schmidtke, 2017, izvirni znanstveni članek

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...PLS regression, early harvest, herbaceous, reduced-alcohol, sensory descriptive analysis, volatiles...
Ključne besede: PLS regression, early harvest, herbaceous, reduced-alcohol, sensory descriptive analysis, volatiles
Objavljeno: 30.08.2017; Ogledov: 224; Prenosov: 0
.pdf Polno besedilo (373,38 KB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh