Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 1 / 1
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Structural and biochemical changes induced by pulsed electric field treatments on Cabernet Sauvignon grape berry skins
Cristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, Martine Mietton-Peuchot, Mélina Petrel, Etienne Gontier, Annie L'Hyvernay, Laurence Gény, 2014, izvirni znanstveni članek

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...mikroskopija, polisaharidi, Vitis vinifera, ...
Ključne besede: mikroskopija, polisaharidi, Vitis vinifera
Objavljeno: 16.06.2016; Ogledov: 1595; Prenosov: 50
URL Polno besedilo (0,00 KB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh