Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 1 / 1
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Volatile and sensory profiling of Shiraz wine in response to alcohol management: comparison of harvest timing versus technological approaches
Rocco Longo, John W. Blackman, Guillaume Antalick, Peter J. Torley, Suzy Y. Rogers, Leigh Schmidtke, 2018, izvirni znanstveni članek

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...Common Component Specific Weights Analysis, polypropylene membrane, sensory descriptive analysis, sequential harvest, volatiles,...
Ključne besede: Common Component Specific Weights Analysis, polypropylene membrane, sensory descriptive analysis, sequential harvest, volatiles, wine alcohol-reduction
Objavljeno: 17.09.2018; Ogledov: 439; Prenosov: 0
.pdf Polno besedilo (1,02 MB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh