1. Lotta guidata in viticolturaGiorgio Malossini, Paolo Sivilotti, M. Stocco, Giulio Franco, Carlo Frausin, 2012, other monographs and other completed works Found in: ključnih besedah Summary of found: ...vinska trta, grozdje, škodljivci, plesni, ... Keywords: vinska trta, grozdje, škodljivci, plesni Published: 15.10.2013; Views: 3947; Downloads: 17
Fulltext (0,00 KB) |
2. Within-cluster variability of 'Rumeni Muškat' grapes cv. (Vitis vinifera L.) as affected by training systems in the Brda regionTereza Jakin, 2014, undergraduate thesis Found in: ključnih besedah Summary of found: ...diplomske naloge, vinarstvo, grozdje, kakovost, dozorevanje, sladkor, ... Keywords: diplomske naloge, vinarstvo, grozdje, kakovost, dozorevanje, sladkor Published: 25.04.2014; Views: 3209; Downloads: 227
Fulltext (0,00 KB) This document has many files! More...
|
3. Determination of polyphenols in white grape berries cv. RebulaPolonca Trebše, Branka Mozetič Vodopivec, Irma Tomažič, Andreja Škvarč, 2006, original scientific article Found in: ključnih besedah Summary of found: ...belo grozdje, HPLC-DAD, MS/MS, hidroksicimetne kisline, ... Keywords: belo grozdje, HPLC-DAD, MS/MS, hidroksicimetne kisline Published: 10.07.2015; Views: 2993; Downloads: 20
Fulltext (0,00 KB) |
4. Effects of pulsed electric fields on Cabernet Sauvignon grape berries and on the characteristics of winesCristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, Martine Mietton-Peuchot, Etienne Gontier, Laurence Gény, 2014, original scientific article Found in: ključnih besedah Summary of found: ... grozdje, polifenoli, ekstrakcija, ... Keywords: grozdje, polifenoli, ekstrakcija Published: 16.06.2016; Views: 1994; Downloads: 74
Fulltext (0,00 KB) |
5. |
6. Ko iz grešnega nastane pravo vinoMarko Lesica, Jan Reščič, 2018, interview Found in: ključnih besedah Summary of found: ... grozdje, vino, martinovvo, predelava, alkoholna fermenetacija, jabolčno mlečnokislinska... Keywords: grozdje, vino, martinovvo, predelava, alkoholna fermenetacija, jabolčno mlečnokislinska fermentacija, maceracija Published: 09.12.2018; Views: 1055; Downloads: 0
Fulltext (4,31 MB) |
7. Rezultati študije mlečnokislinskih bakterij, povezanih z vinom teran: predavanje na Simpoziju o teranu in kraških produktihJelena Topič, LORENA BUTINAR, unpublished conference contribution Found in: ključnih besedah Summary of found: ...mlečnokislinske bakterije, teran, vino, grozdje, biogeni amini, Agrotour II... Keywords: mlečnokislinske bakterije, teran, vino, grozdje, biogeni amini, Agrotour II Published: 21.01.2020; Views: 598; Downloads: 0
Fulltext (310,81 KB) |
8. Rezultati o poskusih namakanja v letu 2019; predavanje na Simpoziju o teranu in kraških produktihJan Reščič, unpublished conference contribution Found in: ključnih besedah Summary of found: ...vinska trta, namakanje, kakovost, grozdje, nalaganje sladkorja... Keywords: vinska trta, namakanje, kakovost, grozdje, nalaganje sladkorja Published: 09.03.2020; Views: 546; Downloads: 0
Fulltext (310,67 KB) |