Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 2 / 2
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Comprehensive exploration of wine aroma-related compounds as promoted by alternative vinification procedures in case of Zelen (Vitis vinifera L.) grapes processing
Cristèle Delsart, Urška Vrhovšek, Melita Sternad Lemut, Cesare Lotti, 2016, prispevek na konferenci brez natisa

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...(Vitis vinifera L.), targeted metabolomics, wine aroma, sensory evaluation, alternative vinification procedures...
Ključne besede: Zelen (Vitis vinifera L.), targeted metabolomics, wine aroma, sensory evaluation, alternative vinification procedures
Objavljeno: 18.04.2017; Ogledov: 1242; Prenosov: 0
.pdf Polno besedilo (841,25 KB)

2.
Comparison of aroma-related compounds of carbonic maceration and traditional young red winemaking in case of Merlot by means of targeted metabolomic approach
Urška Vrhovšek, Cesare Lotti, Melita Sternad Lemut, 2016, prispevek na konferenci brez natisa

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...Merlot (Vitis vinifera L.), wine aroma, wine sensory evaluation, targeted metabolomics, carbonic maceration...
Ključne besede: Merlot (Vitis vinifera L.), wine aroma, wine sensory evaluation, targeted metabolomics, carbonic maceration
Objavljeno: 18.04.2017; Ogledov: 1257; Prenosov: 0
.pdf Polno besedilo (846,88 KB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh