1. Grapes to wine: the nexus between berry ripening, composition and wine stylekatja Šuklje, Guillaume Antalick, Campbell Meeks, John W. Blackman, Alain Deloire, Leigh Schmidtke, 2017, objavljeni znanstveni prispevek na konferenci Najdeno v: ključnih besedah Povzetek najdenega: ...ACOMDIM, metabolomics, terroir, maturation... Ključne besede: ACOMDIM, metabolomics, terroir, maturation Objavljeno: 04.04.2018; Ogledov: 1538; Prenosov: 0
Polno besedilo (865,76 KB) |
2. The diversity of French winesGuillaume Antalick, predavanje na tuji univerzi Najdeno v: ključnih besedah Povzetek najdenega: ...World, wine style, terroir, France, history... Ključne besede: World, wine style, terroir, France, history Objavljeno: 18.09.2018; Ogledov: 994; Prenosov: 71
Polno besedilo (0,00 KB) Gradivo ima več datotek! Več...
|
3. |
4. |
5. Modra frankinja ali zgodba o žabjem kraljuGuillaume Antalick, 2018, polemika, diskusijski prispevek, komentar Najdeno v: ključnih besedah Povzetek najdenega: ...Wine, Blaufrankisch, Slovenia, typicality, terroir, world-class wine, diversity... Ključne besede: Wine, Blaufrankisch, Slovenia, typicality, terroir, world-class wine, diversity Objavljeno: 19.09.2018; Ogledov: 1035; Prenosov: 11
Polno besedilo (1,27 MB) |
6. |