Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 5 / 5
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Australian Wines
Guillaume Antalick, predavanje na tuji univerzi

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...World, wine Style, Australia, wine industry, history, diversity...
Ključne besede: World, wine Style, Australia, wine industry, history, diversity
Objavljeno: 18.09.2018; Ogledov: 481; Prenosov: 4
.pdf Polno besedilo (87,03 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

2.
The diversity of French wines
Guillaume Antalick, predavanje na tuji univerzi

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...World, wine style, terroir, France, history...
Ključne besede: World, wine style, terroir, France, history
Objavljeno: 18.09.2018; Ogledov: 512; Prenosov: 45
URL Polno besedilo (0,00 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

3.
How does Terroir influence wine style? Study case: Sauvignon Blanc wine
Guillaume Antalick, druga izvedena dela

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: Terroir, wine style, wine composition, typicality, Sauvignon Blanc
Objavljeno: 18.09.2018; Ogledov: 478; Prenosov: 0
.pdf Polno besedilo (78,28 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

4.
From the vineyard to the glass: How to assess red grape aromatic maturity with simple physiological indicators
Guillaume Antalick, Katja Šuklje, prispevek na konferenci brez natisa

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ... Wine aroma, wine style, grape maturity, sequential harvest,...
Ključne besede: Wine aroma, wine style, grape maturity, sequential harvest, berry sugar loading, fresh mass
Objavljeno: 19.09.2018; Ogledov: 448; Prenosov: 5
.pdf Polno besedilo (4,65 MB)
Gradivo ima več datotek! Več...

5.
Controlling grape aromatic maturity in the context of global warming
Guillaume Antalick, Katja Suklje, vabljeno predavanje na konferenci brez natisa

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ... Wine style, grape maturity, berry shrivelling, berry sugar...
Ključne besede: Wine style, grape maturity, berry shrivelling, berry sugar loading, fresh mass, sequential harvest
Objavljeno: 19.09.2018; Ogledov: 390; Prenosov: 0
.pdf Polno besedilo (34,61 KB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh