Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Characterization of commercial Slovenian apple juices using stable isotopes
Avtorji:Bat, Karmen (Avtor)
Mulič, Ines (Avtor)
Mozetič Vodopivec, Branka (Avtor)
Ogrinc, Nives (Avtor)
Datoteke:URL http://www.arber.com.tr/eurofoodchemxvii.org/arkakapi/cache/flfilDocumentFile187.pdf
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.12 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:jabolčni sok, IRMS, SNIF-NMR, Slovenija
Leto izida:2013
Št. strani:Str. 729
COBISS_ID:2824955 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:631.577
URN:URN:SI:UNG:REP:3CIHJGZL
Število ogledov:3537
Število prenosov:16
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj