Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina 'Merlot'
Avtorji:Rustja, David (Avtor)
Lisjak, Klemen (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Vanzo, Andreja (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:URL http://www.ung.si/~library/diplome/VINARSTVO/13Rustja.pdf
 
.pdf 13Rustja.pdf (1,37 MB)
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:VŠVV - Visoka šola za vinogradništvo in vinarstvo
Ključne besede:diplomske naloge, vino, Merlot, Vipavska dolina, polifenoli, antociani, proantocianidini, senzorična ocena
Leto izida:2012
Založnik:D. Rustja
Št. strani:XII, 57 str.
Izvor:Nova Gorica
COBISS_ID:2630139 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.8+663.2:543.92
URN:URN:SI:UNG:REP:H6CPUROM
Število ogledov:2594
Število prenosov:245
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj