Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Olive fruit phenols in olive oil processing : the fate and antioxidant potential
Avtorji:Jerman, Tina (Avtor)
Mozetič Vodopivec, Branka (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:URL http://www.ung.si/~library/doktorati/okolje/40JermanKlen.pdf
 
.pdf 40JermanKlen.pdf (11,53 MB)
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija (m)
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:FPŠ - Fakulteta za podiplomski študij
Ključne besede:oljčno olje, proizvodnja, fenoli, odpadni produkti, analize, Istrska belica cv., malaksacija, čas, temperatura, tlak, disertacije
Leto izida:2014
Založnik:T. Jerman Klen
Št. strani:X, 166, [48] str.
Izvor:Nova Gorica
COBISS_ID:3398139 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:633.852.73:664.314
URN:URN:SI:UNG:REP:KCXYU8DI
Število ogledov:2460
Število prenosov:58
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj