Naslov: | Olive fruit phenols in olive oil processing : the fate and antioxidant potential |
---|
Avtorji: | Jerman, Tina (Avtor) Mozetič Vodopivec, Branka (Mentor) Več o mentorju...  |
---|
Datoteke: | http://www.ung.si/~library/doktorati/okolje/40JermanKlen.pdf
40JermanKlen.pdf (11,53 MB)
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Doktorska disertacija (m) |
---|
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
---|
Organizacija: | FPŠ - Fakulteta za podiplomski študij |
---|
Ključne besede: | oljčno olje, proizvodnja, fenoli, odpadni produkti, analize, Istrska belica cv., malaksacija, čas, temperatura, tlak, disertacije |
---|
Leto izida: | 2014 |
---|
Založnik: | T. Jerman Klen |
---|
Št. strani: | X, 166, [48] str. |
---|
Izvor: | Nova Gorica |
---|
COBISS_ID: | 3398139  |
---|
UDK: | 633.852.73:664.314 |
---|
URN: | URN:SI:UNG:REP:KCXYU8DI |
---|
Število ogledov: | 4830 |
---|
Število prenosov: | 240 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
Področja: | Gradivo ni uvrščeno v področja. |
---|
:
|
|
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |