Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Effect of pulsed electric field on grape polyphenols extraction
Avtorji:ID Delsart, Cristèle (Avtor)
ID Cholet, C. (Avtor)
ID Ghidossi, Rémy (Avtor)
ID Poupot, Christian (Avtor)
ID Grimi, Nabil (Avtor)
ID Vorobiev, Eugène (Avtor)
ID Milisic, V. (Avtor)
ID Mietton-Peuchot, Martine (Avtor)
Datoteke:URL http://inpact.inp-toulouse.fr/FPS2010/RESUMES/abstract59.doc
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.12 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:pulsed electric field, red wine, extraction, polyphenols
Leto izida:2010
Št. strani:2 str.
PID:20.500.12556/RUNG-1735 Novo okno
COBISS.SI-ID:3695611 Novo okno
UDK:634.8+663.2
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:OOK4REZL
Datum objave v RUNG:22.01.2015
Število ogledov:6075
Število prenosov:32
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj