Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Carotenes in processed tomato after thermal treatment
Avtorji:Franko, Mladen (Avtor)
Bicanic, Dane Danijel (Avtor)
Luterotti, Svjetlana (Avtor)
Marković, Ksenija (Avtor)
Datoteke:URL http://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2014.06.004
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.08 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:karotenoidi, paradižnik, termična obdelava
Leto izida:2014
Št. strani:Str. 67-74
Številčenje:Vol. 48
ISSN:0956-7135
COBISS_ID:3536891 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:547.9
URN:URN:SI:UNG:REP:2WPQICR4
DOI:10.1016/j.foodcont.2014.06.004 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1391
Število prenosov:6
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj