Naslov: | Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation? |
---|
Avtorji: | ID Piškur, Jure (Avtor) ID Dashko, Sofia (Avtor) ID Zhou, Nerve (Avtor) ID Compagno, Concetta (Avtor) |
Datoteke: | http://dx.doi.org/10.1111/1567-1364.12161
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | kvasovke, evolucija, metabolizem ogljika, alkoholna fermentacija |
---|
Leto izida: | 2014 |
---|
Št. strani: | str. 826-832 |
---|
Številčenje: | Vol. 14, no. 6 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-2378 |
---|
ISSN: | 1567-1356 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3556603 |
---|
UDK: | 602.3:582.282.23 |
---|
DOI: | 10.1111/1567-1364.12161 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:WAXK36E9 |
---|
Datum objave v RUNG: | 09.05.2017 |
---|
Število ogledov: | 7677 |
---|
Število prenosov: | 144 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |