Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Structural and biochemical changes induced by pulsed electric field treatments on Cabernet Sauvignon grape berry skins : impact on cell wall total tannins and polysaccharides
Avtorji:Delsart, Cristèle (Avtor)
Cholet, C. (Avtor)
Ghidossi, Rémy (Avtor)
Grimi, Nabil (Avtor)
Vorobiev, Eugène (Avtor)
Mietton-Peuchot, Martine (Avtor)
Petrel, Mélina (Avtor)
Gontier, Etienne (Avtor)
L'Hyvernay, Annie (Avtor)
Gény, Laurence (Avtor)
Datoteke:URL http://dx.doi.org/10.1021/jf404804d
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:mikroskopija, polisaharidi, Vitis vinifera
Leto izida:2014
Št. strani:str. 2925-2934
Številčenje:no. 13, Vol. 62
ISSN:0021-8561
COBISS_ID:3697659 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.8+663.2
URN:URN:SI:UNG:REP:PMMZQUJU
DOI:10.1021/jf404804d Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1494
Število prenosov:46
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj