Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Enhanced extraction of phenolic compounds from Merlot grapes by pulsed electric field treatment
Avtorji:ID Delsart, Cristèle (Avtor)
ID Cholet, C. (Avtor)
ID Ghidossi, Rémy (Avtor)
ID Poupot, Christian (Avtor)
ID Grimi, Nabil (Avtor)
ID Vorobiev, Eugène (Avtor)
ID Milisic, V. (Avtor)
ID Mietton-Peuchot, Martine (Avtor)
Datoteke:URL http://dx.doi.org/10.5344/ajev.2012.11088
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:polifenoli, vino, ekstrakcija
Leto izida:2012
Št. strani:str. 205-211
Številčenje:Vol. 63, no. 2
PID:20.500.12556/RUNG-2435 Novo okno
ISSN:0002-9254
COBISS.SI-ID:3698171 Novo okno
UDK:634.8+663.2
DOI:10.5344/ajev.2012.11088 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:TOUAFJHW
Datum objave v RUNG:16.06.2016
Število ogledov:7278
Število prenosov:22
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
DELSART, Cristèle, CHOLET, C., GHIDOSSI, Rémy, POUPOT, Christian, GRIMI, Nabil, VOROBIEV, Eugène, MILISIC, V. in MIETTON-PEUCHOT, Martine, 2012, Enhanced extraction of phenolic compounds from Merlot grapes by pulsed electric field treatment. [na spletu]. 2012. Vol. 63, no. 2, p. 205–211. [Dostopano 14 april 2025]. DOI 10.5344/ajev.2012.11088. Pridobljeno s: http://dx.doi.org/10.5344/ajev.2012.11088
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj