Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Chemical and sensory study on the evolution of aromatic and nonaromatic compounds during the progressive oxidative storage of a Sauvignon blanc wine
Avtorji:
Coetzee, Carien
(Avtor)
Van Wyngaard, Elizma
(Avtor)
Šuklje, katja
(Avtor)
Ferreira, Antonio C. Silva
(Avtor)
Du Toit, Wessel Johannes
(Avtor)
Datoteke:
Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v
COBISS-u.
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:
Sauvignon blanc
,
oxygen
,
wine aroma
,
sensory
Leto izida:
2016
Št. strani:
7979-7993
Številčenje:
2016
COBISS_ID:
4595707
URN:
URN:SI:UNG:REP:BLT1Q6MD
Licenca:
To delo je dosegljivo pod licenco
Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna
Število ogledov:
2497
Število prenosov:
0
Metapodatki:
Področja:
Gradivo ni uvrščeno v področja.
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del revije
Naslov:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Leto izida:
2016
Nazaj