Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Comparison of aroma-related compounds of carbonic maceration and traditional young red winemaking in case of Merlot by means of targeted metabolomic approach : /
Avtorji:ID Sternad Lemut, Melita, Univerza v Novi Gorici (Avtor)
ID Lotti, Cesare, Fundazione Edmund Mach (Avtor)
ID Vrhovšek, Urška, Fundazione Edmund Mach (Avtor)
Datoteke: Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:3.15 - Prispevek na konferenci brez natisa
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:Merlot (Vitis vinifera L.), wine aroma, wine sensory evaluation, targeted metabolomics, carbonic maceration
Status publikacije:Objavljeno
Leto izida:2016
PID:20.500.12556/RUNG-3062-6d694cfb-d675-eeed-abd2-f56d7e2ae086 Novo okno
COBISS.SI-ID:4767739 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:PUJBJ8TY
Datum objave v RUNG:18.04.2017
Število ogledov:4912
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del monografije

Naslov:Macrowine 2016 : June 27-30, 2016-Changins (Nyon), Switzerland
Kraj izida:Changins
Leto izida:2016
Prireditelj konference:Hes.so

Nazaj