Naslov: | Alternativne vinogradniške in vinarske tehnologije: kakovostni, trajnostni in senzorični potencial : / |
---|
Avtorji: | ID Sternad Lemut, Melita, UNG (Avtor) ID Sivilotti, Paolo, UNG (Avtor) ID Butinar, Lorena, UNG (Avtor) ID Laganis, Jana, UNG (Avtor) ID Vrhovšek, Urška, FEM IASMA (Avtor) |
Datoteke: | Originalna_knjizica_po_interni_posti.pdf (15,95 KB) MD5: D73A04991AC96A78448F6782782FD612
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.10 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci (vabljeno predavanje) |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | odstajevanju listov v predelu grozdov, trajnostno vinogradništvo, Botrytis cinerea, mikrobna ekologija vinske trte, alternativne vinarske tehnologije, senzorika vina. |
---|
Leto izida: | 2017 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-3139-cd768a2e-d0fe-41e7-95b5-50dc57d4b761 |
---|
COBISS.SI-ID: | 4833019 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:3NF98PK4 |
---|
Datum objave v RUNG: | 29.06.2017 |
---|
Število ogledov: | 6058 |
---|
Število prenosov: | 258 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |