Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Alternativne vinogradniške in vinarske tehnologije: kakovostni, trajnostni in senzorični potencial : /
Avtorji:Sternad Lemut, Melita (Avtor)
Sivilotti, Paolo (Avtor)
Butinar, Lorena (Avtor)
Laganis, Jana (Avtor)
Vrhovšek, Urška (Avtor)
Datoteke:.pdf Originalna_knjizica_po_interni_posti.pdf (15,95 KB)
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.10 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci (vabljeno predavanje)
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:odstajevanju listov v predelu grozdov, trajnostno vinogradništvo, Botrytis cinerea, mikrobna ekologija vinske trte, alternativne vinarske tehnologije, senzorika vina.
Leto izida:2017
COBISS_ID:4833019 Povezava se odpre v novem oknu
URN:URN:SI:UNG:REP:3NF98PK4
Število ogledov:1198
Število prenosov:82
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del monografije

Naslov:IVED 2017 1. Mednarodni Viti-Eno dan Univerze v Novi Gorici
Podnaslov:Slovensko-francoski enološki dan
Založnik:UNG
Prireditelj konference:UNG
ISBN:978-961-7025-01-9
Kraj izida:Nova Gorica
Leto izida:2017
Uredniki:Katja Šuklje, Melita Sternad Lemut, Guillaume Antalick, Branka Mozetič Vodopivec

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Alternative viticulture and winemaking tehniques: potential in terms of quality, sustainability and sensory
Ključne besede:leaf removal, sustainable viticulture, Botrytis cinerea, microbial ecology of grapevine, alternative winemaking technologies, wine sensory


Nazaj