Naslov: | The comparison of anthocyanin and pyranoanthocyanin extraction efficiency in Pinot Noir wine using SPE |
---|
Avtorji: | ID Topic, Jelena, University of Nova Gorica, Laboratory for Environmental and Life Sciences (Avtor) ID Korte, Dorota, University of Nova Gorica, Laboratory for Environmental and Life Sciences (Avtor) ID Mozetič Vodopivec, Branka, University of Nova Gorica, Wine Research Centre (Avtor) |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.12 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | Anthocyanins, wine, Pinot Noir, HPLC, solid-phase extraction |
---|
Leto izida: | 2017 |
---|
Št. strani: | 1 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-3146-ee79a7da-f5a8-0ff7-349c-8337bf302715 |
---|
COBISS.SI-ID: | 4837627 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:A8ID79CG |
---|
Datum objave v RUNG: | 05.07.2017 |
---|
Število ogledov: | 6073 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |