Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:The comparison of anthocyanin and pyranoanthocyanin extraction efficiency in Pinot Noir wine using SPE
Avtorji:ID Topic, Jelena, University of Nova Gorica, Laboratory for Environmental and Life Sciences (Avtor)
ID Korte, Dorota, University of Nova Gorica, Laboratory for Environmental and Life Sciences (Avtor)
ID Mozetič Vodopivec, Branka, University of Nova Gorica, Wine Research Centre (Avtor)
Datoteke: Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.12 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:Anthocyanins, wine, Pinot Noir, HPLC, solid-phase extraction
Leto izida:2017
Št. strani:1
PID:20.500.12556/RUNG-3146-ee79a7da-f5a8-0ff7-349c-8337bf302715 Novo okno
COBISS.SI-ID:4837627 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:A8ID79CG
Datum objave v RUNG:05.07.2017
Število ogledov:6073
Število prenosov:0
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del monografije

Naslov:YISAC 2017 : 24th Young Investigators Seminar on Analytical Chemistry , Book of Abstracts
Kraj izida:Venice, Itayly
Leto izida:2017
Prireditelj konference:Ca' Foscari University of Venice

Nazaj