Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:The comparison of anthocyanin and pyranoanthocyanin extraction efficiency in Pinot Noir wine using SPE
Avtorji:Topić, Jelena (Avtor)
Korte, Dorota (Avtor)
Mozetič Vodopivec, Branka (Avtor)
Datoteke:Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.12 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:Anthocyanins, wine, Pinot Noir, HPLC, solid-phase extraction
Leto izida:2017
Št. strani:1
COBISS_ID:4837627  Povezava se odpre v novem oknu
URN:URN:SI:UNG:REP:A8ID79CG
Število ogledov:1170
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del monografije

Naslov:YISAC 2017
Podnaslov:24th Young Investigators Seminar on Analytical Chemistry , Book of Abstracts
Prireditelj konference:Ca' Foscari University of Venice
Kraj izida:Venice, Itayly
Leto izida:2017

Nazaj