Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
ECOLOGY OF WILD WINE YEASTS AND THEIR ENOLOGICAL POTENTIAL
Avtorji:
ID
Butinar, Lorena
(Mentor)
Več o mentorju...
ID
Cernigoi, Gabrijel
(Avtor)
Datoteke:
Gabrijel_Cernigoi.pdf
(1,09 MB)
MD5: 4FA5A0D7EDF34484CDAF9BACE0E7F901
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
VŠVV - Visoka šola za vinogradništvo in vinarstvo
Opis:
The aim of the study was to investigate and select indigenous yeasts Saccharomyces cerevisiae and non-conventional yeasts that were isolated during this and previous studies, and than evaluate them for wine production by performing micro-scale vinification experiment
Ključne besede:
Saccharomyces
,
non-conventional yeasts
,
wine
,
fermentations
Kraj izida:
Nova Gorica
Leto izida:
2017
PID:
20.500.12556/RUNG-3153-43bad906-8311-7bd9-91b3-dc7b3e562a5c
COBISS.SI-ID:
4844283
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:Q86YTTKK
Datum objave v RUNG:
17.07.2017
Število ogledov:
7281
Število prenosov:
322
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
CERNIGOI, Gabrijel, 2017,
ECOLOGY OF WILD WINE YEASTS AND THEIR ENOLOGICAL POTENTIAL
[na spletu]. Diplomsko delo. Nova Gorica. [Dostopano 14 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.ung.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=3153
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Obnovljivi viri energije in Slovenija v Evropi
Trajnostni in ekonomski vidiki alternativnih virov energije na tehniškem zelenem dnevu v OŠ Križe
Tako je to na sunčanoj strani Alpa
Zelena ekonomija in trajnostni razvoj obnovljivih virov energije
Večje sončno obsevanje in manjša hidrologija
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Primerjava donosnosti investicije v vetrno elektrarno z investicijo v sončno elektrarno
Sončne celice kot obnovljiv vir za pridobivanje električne energije
Poslovni načrt podjetja za proizvodnjo in trženje sončne energije
Analiza uspešnosti projekta sončne elektrarne Grmen d.o.o.
Sončne elektrarne za fizične osebe
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Naslov:
Ekologija naravnih vinskih kvasovk in enoloski potencial
Opis:
Namen študije je bil preučevanje in selekcija avtohtonih kvasovk Saccharomyces cerevisiae in ne-konvencionalnih kvasovk, ki so bile izolirane tekom te in prejšnje študije, ter jih s pomočjo izvedbe vinifikacijskega poskusa v manjšem obsegu ovrednotiti ali so primerne za proizvodnjo vina.
Ključne besede:
Saccaromyces
,
ne konvencionalne kvasovke
,
spontane fermentacije
,
selekcija
Nazaj