Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Vitis vinifera root and leaf metabolic composition during fruit maturation: Implications of defoliation
Avtorji:ID Rossouw, Gerhard, C., National Wine and Grape Industry Centre, Wagga Wagga, New South Wales, Australia School of Agricultural and Wine Sciences, Charles Sturt University, Wagga Wagga, New South Wales, Australia (Avtor)
ID Orchard, Baverley, A,, New South Wales Department of Primary Industries, Wagga Wagga, New South Wales, Australia (Avtor)
ID Šuklje, Katja, National Wine and Grape Industry Centre, Wagga Wagga, New South Wales, Australia (Avtor)
ID Smith, Jason, A, National Wine and Grape Industry Centre, Wagga Wagga, New South Wales, Australia (Avtor)
ID Barril, Celia, National Wine and Grape Industry Centre, Wagga Wagga, New South Wales, Australia School of Agricultural and Wine Sciences, Charles Sturt University, Wagga Wagga, New South Wales, Australia (Avtor)
ID Deloire, Alain, National Wine and Grape Industry Centre, Wagga Wagga, New South Wales, Australia (Avtor)
ID Holzapfel, Bruno, P., National Wine and Grape Industry Centre, Wagga Wagga, New South Wales, Australia New South Wales Department of Primary Industries, Wagga Wagga, New South Wales, Australia (Avtor)
Datoteke: Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:leaf removal, metabolomics, primary metabolsim, vitis vinifera
Št. strani:0
Številčenje:2017, 0
PID:20.500.12556/RUNG-3183-04de459e-58d1-d8b7-d99e-000f5e4534e8 Novo okno
COBISS.SI-ID:4867323 Novo okno
DOI:10.1111/ppl.12604 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:XS4GKAZ4
Datum objave v RUNG:26.07.2017
Število ogledov:5845
Število prenosov:0
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Physiologia Plantarum

Licence

Licenca:CC BY-NC-ND 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.sl
Opis:Najbolj omejujoča licenca Creative Commons. Uporabniki lahko prenesejo in delijo delo v nekomercialne namene in ga ne smejo uporabiti za nobene druge namene.
Začetek licenciranja:26.07.2017

Nazaj