Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Harvesting and blending options for lower alcohol wines: a sensory and chemical investigation
Avtorji:Longo, Rocco (Avtor)
Blackman, John W. (Avtor)
Antalick, Guillaume (Avtor)
Torley, Peter J. (Avtor)
Rogiers, S. Y. (Avtor)
Schmidtke, Leigh (Avtor)
Datoteke:Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:PLS regression, early harvest, herbaceous, reduced-alcohol, sensory descriptive analysis, volatiles
Leto izida:2017
Št. strani:10
COBISS_ID:4891643  Povezava se odpre v novem oknu
DOI:10.1002/jsfa.8434 Povezava se odpre v novem oknu
Licenca:CC BY-NC-ND 4.0
To delo je dosegljivo pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna
Število ogledov:155
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of the Science of Food and Agriculture
Leto izida:2017

Nazaj