Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Grapes to wine: the nexus between berry ripening, composition and wine style
Avtorji:Šuklje, Katja (Avtor)
Antalick, Guillaume (Avtor)
Meeks, Campbell (Avtor)
Blackman, John W. (Avtor)
Deloire, Alain (Avtor)
Schmidtke, Leigh (Avtor)
Datoteke:Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.08 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:ACOMDIM, metabolomics, terroir, maturation
Leto izida:2017
Št. strani:43-50
Številčenje:2017
COBISS_ID:5134331 Povezava se odpre v novem oknu
URN:URN:SI:UNG:REP:KOJ80YSF
Licenca:CC BY-NC-ND 4.0
To delo je dosegljivo pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna
Število ogledov:186
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del zbornika

Naslov:X International Symposium on Grapevine Physiology and Biotechnology

Gradivo je del revije

Naslov:Acta Horticulturae
Leto izida:2017

Nazaj