Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Late-season Shiraz berry dehydration that alters composition and sensory traits of wine
Avtorji:Šuklje, katja (Avtor)
Chou, Hsiao-Chi (Avtor)
Antalick, Guillaume (Avtor)
Schmidtke, Leigh M. (Avtor)
Blackman, John W. (Avtor)
Datoteke:Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:vino, arome, dehidracija grozdja, vinska trta
Leto izida:2018
Št. strani:8
Številčenje:2018
COBISS_ID:5177851 Povezava se odpre v novem oknu
URN:URN:SI:UNG:REP:JSYZSAAV
DOI:10.1021/acs.jafc.8b01646 Povezava se odpre v novem oknu
Licenca:CC BY-NC-ND 4.0
To delo je dosegljivo pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna
Število ogledov:892
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:JAFC
Leto izida:2018

Nazaj