Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Volatile and sensory profiling of Shiraz wine in response to alcohol management: comparison of harvest timing versus technological approaches
Avtorji:ID Longo, Rocco, University of Tasmania (Avtor)
ID Blackman, John W., Charles Sturt University (Avtor)
ID Antalick, Guillaume, University of Nova Gorica (Avtor)
ID Torley, Peter J., RMIT University (Avtor)
ID Rogers, Suzy Y., Department of Primary Industry (Avtor)
ID Schmidtke, Leigh, Charles Sturt University (Avtor), et al.
Datoteke: Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:Common Component Specific Weights Analysis, polypropylene membrane, sensory descriptive analysis, sequential harvest, volatiles, wine alcohol-reduction
Leto izida:2018
Št. strani:561-571
Številčenje:109
PID:20.500.12556/RUNG-4089-2852b627-807d-27be-bf3c-d928e71f377b Novo okno
COBISS.SI-ID:5223419 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:4N5H1IXT
Datum objave v RUNG:17.09.2018
Število ogledov:4221
Število prenosov:0
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Food Research International
Leto izida:2018

Nazaj