Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Volatile and sensory profiling of Shiraz wine in response to alcohol management: comparison of harvest timing versus technological approaches
Avtorji:Longo, Rocco (Avtor)
Blackman, John W. (Avtor)
Antalick, Guillaume (Avtor)
Torley, Peter J. (Avtor)
Rogers, Suzy Y. (Avtor)
Schmidtke, Leigh (Avtor)
et al.
Datoteke:Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:Common Component Specific Weights Analysis, polypropylene membrane, sensory descriptive analysis, sequential harvest, volatiles, wine alcohol-reduction
Leto izida:2018
Št. strani:561-571
Številčenje:109
COBISS_ID:5223419 Povezava se odpre v novem oknu
URN:URN:SI:UNG:REP:4N5H1IXT
Število ogledov:439
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Food Research International
Leto izida:2018

Nazaj