Naslov: | Ko iz grešnega nastane pravo vino |
---|
Avtorji: | ID Reščič, Jan, Univerza v Novi Gorici, Visoka šola za vinogradništvo in vinarstvo (Avtor) ID Lesica, Marko, Univerza v Novi Gorici, Visoka šola za vinogradništvo in vinarstvo (Avtor) |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.22 - Intervju |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | grozdje, vino, martinovvo, predelava, alkoholna fermenetacija, jabolčno mlečnokislinska fermentacija, maceracija |
---|
Leto izida: | 2018 |
---|
Št. strani: | 6 |
---|
Številčenje: | XXVIII |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-4503 |
---|
COBISS.SI-ID: | 5280251 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:SMSIVS5J |
---|
Datum objave v RUNG: | 09.12.2018 |
---|
Število ogledov: | 4689 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |