Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Modulation of Pinot Noir wine colour by yeast selection
Avtorji:Topić Božič, Jelena (Avtor)
Butinar, Lorena (Avtor)
Korte, Dorota (Avtor)
Mozetič Vodopivec, Branka (Avtor)
Datoteke:Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.12 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:yeast, HCDC activity, wine colour, Pinot Noir, pyranoanthocyanins
Leto izida:2019
Št. strani:1
COBISS_ID:5393403 Povezava se odpre v novem oknu
URN:URN:SI:UNG:REP:SWTFEIF3
Število ogledov:737
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del monografije

Naslov:Power of Microbes in Industry and Environment 2019
Podnaslov:Book of Abstracts
Založnik:Croatian microbiological Society
Prireditelj konference:Croatian Microbiological Society
ISBN:978-953-7778-17-0
Kraj izida:Sv. Martin na Muri
Leto izida:2019
Uredniki:Anita Slavica, Renata Teparić, Andreja Leboš Pavunc, Domagoj Kifer

Nazaj