Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Yeasts and wine colour
Avtorji:Topić Božič, Jelena (Avtor)
Butinar-Čeh, Olga (Avtor)
Korte, Dorota (Avtor)
Mozetič Vodopivec, Branka (Avtor)
Datoteke:Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:yeast, Saccharomyces, non-Saccharomyces, wine colour, pyranoanthocyanins
Leto izida:2019
Št. strani:12
Številčenje:2, 2019
COBISS_ID:5519355 Povezava se odpre v novem oknu
URN:URN:SI:UNG:REP:AYI7HROH
DOI:DOI: 10.17508/CJFST.2019.11.2.17 Povezava se odpre v novem oknu
Licenca:CC BY-NC-ND 4.0
To delo je dosegljivo pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna
Število ogledov:799
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Croatian Journal of Food Science and Technology
Skrajšan naslov:CFJST
ISSN:1847-3466
Leto izida:2019

Nazaj