Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:The impact of Saccharomyces and non-Saccharomyces yeasts on wine colour: a laboratory study of vinylphenolic pyranoanthocyanin formation and anthocyanin cell wall adsorption
Avtorji:Topič, Jelena (Avtor)
BUTINAR, LORENA (Avtor)
Albreht, Alen (Avtor)
Vovk, Irena (Avtor)
Korte, Dorota (Avtor)
Mozetič Vodopivec, Branka (Avtor)
Datoteke:Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:Non-Sac­cha­romyces yeast, Hy­drox­ycin­na­mate de­car­boxy­lase ac­tiv­ity, Se­quen­tial fer­men­ta­tion, Vinylphe­no­lic pyra­noan­tho­cyanins, An­tho­cyanin ad­sorp­tion
Leto izida:2020
Št. strani:9
Številčenje:2020
COBISS_ID:5559803 Povezava se odpre v novem oknu
URN:URN:SI:UNG:REP:QTUPL45X
DOI:https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.109072 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:686
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del zbornika

Naslov:/

Gradivo je del revije

Naslov:LWT Food Science and Technology
Skrajšan naslov:LWT
ISSN:0023-6438
Leto izida:2020

Nazaj