Naslov: | Synthesis of pyranoanthocyanins from Pinot Noir grape skin extract using fermentation with high pyranoanthocyanin producing yeasts and model wine storage as potential approaches in the production of stable natural food colorants |
---|
Avtorji: | ID Topić, Jelena, Univerza v Novi Gorici (Avtor) ID Ćurko, Natka, University of Zagreb (Avtor) ID Kovačević Ganić, Karin, University of Zagreb (Avtor) ID Butinar, Lorena, Univerza v Novi Gorici (Avtor) ID Albreht, Alen, Kemijski inštitut (Avtor) ID Vovk, Irena, Kemijski inštitut (Avtor) ID Korte, Dorota, Univerza v Novi Gorici (Avtor) ID Mozetič Vodopivec, Branka, Univerza v Novi Gorici (Avtor) |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | Pyranoanthocyanins, Anthocyanins, Food colorants, Yeasts, Fermentation |
---|
Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
---|
Leto izida: | 2020 |
---|
Št. strani: | 12 |
---|
Številčenje: | 2020 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-5082-bf5116dc-9486-bb30-1891-669f278292a4 |
---|
COBISS.SI-ID: | 5598715 |
---|
DOI: | 10.1007/s00217-020-03467-2 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:A0X9PMM0 |
---|
Datum objave v RUNG: | 03.04.2020 |
---|
Število ogledov: | 4742 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |