Naslov: | Synthesis of pyranoanthocyanins from Pinot Noir grape skin extract using fermentation with high pyranoanthocyanin producing yeasts and model wine storage as potential approaches in the production of stable natural food colorants |
---|
Avtorji: | Topič, Jelena (Avtor) Ćurko, Natka (Avtor) Kovačević Ganić, Karin (Avtor) BUTINAR, LORENA (Avtor) Albreht, Alen (Avtor) Vovk, Irena (Avtor) Korte, Dorota (Avtor) Mozetič Vodopivec, Branka (Avtor) |
---|
Datoteke: | Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u.  |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano (r6) |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici |
---|
Ključne besede: | Pyranoanthocyanins, Anthocyanins, Food colorants, Yeasts, Fermentation |
---|
Leto izida: | 2020 |
---|
Št. strani: | 12 |
---|
Številčenje: | 2020 |
---|
COBISS_ID: | 5598715  |
---|
URN: | URN:SI:UNG:REP:A0X9PMM0 |
---|
DOI: | 10.1007/s00217-020-03467-2  |
---|
Število ogledov: | 606 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
Področja: | Gradivo ni uvrščeno v področja. |
---|
:
|
|
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |