Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Food chemistry
Avtorji:
ID
Reščič, Jan
(Recenzent)
Datoteke:
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v
COBISS-u.
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Neznano
Organizacija:
UNG - Univerza v Novi Gorici
Kraj izida:
London
Kraj izvedbe:
London
Založnik:
Applied Science Publishers
Leto izida:
1976 - 9999
Leto izvedbe:
1976
PID:
20.500.12556/RUNG-7284
ISSN:
0308-8146
COBISS.SI-ID:
6385415
UDK:
613
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:KEVWDH2B
Datum objave v RUNG:
22.04.2022
Število ogledov:
1836
Število prenosov:
0
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj