Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Food chemistry
Avtorji:
ID
Reščič, Jan
(Recenzent)
Datoteke:
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v
COBISS-u.
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Neznano
Organizacija:
UNG - Univerza v Novi Gorici
Kraj izida:
London
Kraj izvedbe:
London
Založnik:
Applied Science Publishers
Leto izida:
1976 - 9999
Leto izvedbe:
1976
PID:
20.500.12556/RUNG-7284
ISSN:
0308-8146
COBISS.SI-ID:
6385415
UDK:
613
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:KEVWDH2B
Datum objave v RUNG:
22.04.2022
Število ogledov:
2266
Število prenosov:
0
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Food chemistry
, 1976–9999. [na spletu], London : Applied Science Publishers. [Dostopano 7 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.ung.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=7284
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Spolno nasilje v srednjih šolah
Prenova srednjega poklicnega izobraževanja tapetnik
Prenova osnovnošolskega programa (uvedba 9-letke)
Organizacija izobraževanja in usposabljanja stroškovnih delavcev v Osnovni šoli Šoštanj
Stres zaposlenih, pomembna določnica kakovostnega delovanja organizacije
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Primerjalna analiza
Odnos do zasebnega srednjega šolstva v Sloveniji
Razvoj kakovosti predšolskega varstva v Občini Izola
Kakovost v edukativno-izobraževalnem procesu (audit kultura)
Organizacija in financiranje predšolske vzgoje v Občini Ivančna Gorica
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj