Naslov: | Hkratna določitev amino kislin in biogenih aminov v vzorcih jabolčnega soka, ciderja in vina s HPLC-UV |
---|
Avtorji: | ID Martelanc, Mitja, Univerza v Novi Gorici (Avtor) ID Radovanović, Tatjana, Univerza v Novi Gorici (Avtor) ID Česnik, Urban, Univerza v Novi Gorici (Avtor) ID Butinar, Lorena, Univerza v Novi Gorici (Avtor) ID Sternad Lemut, Melita, Univerza v Novi Gorici (Avtor) ID Mozetič Vodopivec, Branka, Univerza v Novi Gorici (Avtor) |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.08 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | Cider, vino, jabolčni sok, HPLC-UV, Amino kisline, biogeni amini. |
---|
Leto izida: | 2022 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-7988 |
---|
COBISS.SI-ID: | 142353923 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:YK4PDR8L |
---|
Datum objave v RUNG: | 20.02.2023 |
---|
Število ogledov: | 2649 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |