20.500.12556/RUNG-1302
Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina 'Merlot'
diplomske naloge
vino
Merlot
Vipavska dolina
polifenoli
antociani
proantocianidini
senzorična ocena
true
true
false
D. Rustja
Slovenski jezik
Angleški jezik
Diplomsko delo
2013-10-15 12:45:54
2013-10-15 12:45:54
2023-06-09 03:12:56
0000-00-00 00:00:00
2012
0
Nova Gorica
0
XII, 57 str.
0000-00-00
NiDoloceno
NiDoloceno
NiDoloceno
0000-00-00
0000-00-00
0000-00-00
2630139
634.8+663.2:543.92
URN:SI:UNG:REP:H6CPUROM
13Rustja.pdf
13Rustja.pdf
1
0500959F04DEBFF55D618F949478A81D
f8f1a08495b1cabd5cd8cb2852a16194ab219089cb25431a683964b80fdc1abb
cc5b841d-05cd-11ee-9c48-5ef991fed68f
https://repozitorij.ung.si/Dokument.php?lang=slv&id=2625
http://www.ung.si/~library/diplome/VINARSTVO/13Rustja.pdf
1
https://repozitorij.ung.si/Dokument.php?lang=slv&id=1302
Visoka šola za vinogradništvo in vinarstvo
0
0
0