20.500.12556/RUNG-3139-cd768a2e-d0fe-41e7-95b5-50dc57d4b761
Alternativne vinogradniške in vinarske tehnologije: kakovostni, trajnostni in senzorični potencial
/
Alternative viticulture and winemaking tehniques: potential in terms of quality, sustainability and sensory
odstajevanju listov v predelu grozdov
trajnostno vinogradništvo
Botrytis cinerea
mikrobna ekologija vinske trte
alternativne vinarske tehnologije
senzorika vina.
leaf removal
sustainable viticulture
Botrytis cinerea
microbial ecology of grapevine
alternative winemaking technologies
wine sensory
true
true
false
Slovenski jezik
Angleški jezik
Delo ni kategorizirano
2017-06-29 15:34:45
2017-06-29 16:24:19
2023-06-09 03:20:43
0000-00-00 00:00:00
2017
0
0
2017
0000-00-00
NiDoloceno
NiDoloceno
NiDoloceno
0000-00-00
0000-00-00
0000-00-00
4833019
URN:SI:UNG:REP:3NF98PK4
Originalna_knjizica_po_interni_posti.pdf
Originalna_knjizica_po_interni_posti.pdf
1
D73A04991AC96A78448F6782782FD612
419266c0666a3d9dce563113b8a8dcf5a2828ebf54eec60bb1aa815c657defa3
33a17e0e-05ce-11ee-9c48-5ef991fed68f
https://repozitorij.ung.si/Dokument.php?lang=slv&id=11057
Univerza v Novi Gorici
0
0
0