1. Effect of pulsed electric field on grape polyphenols extractionCristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Christian Poupot, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, V. Milisic, Martine Mietton-Peuchot, 2010, objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci Najdeno v: osebi Ključne besede: pulsed electric field, red wine, extraction, polyphenols Objavljeno: 22.01.2015; Ogledov: 4379; Prenosov: 26
Polno besedilo (0,00 KB) |
2. |
3. Amélioration de l´extraction des composés phénoliques du Merlot par champ électrique pulséCristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Christian Poupot, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, V. Milisic, Martine Mietton-Peuchot, 2012, kratki znanstveni prispevek Najdeno v: osebi Ključne besede: polyphenols, pulsed electric fields, wine, extraction, distribution Objavljeno: 22.01.2015; Ogledov: 4482; Prenosov: 30
Polno besedilo (0,00 KB) |
4. Structural and biochemical changes induced by pulsed electric field treatments on Cabernet Sauvignon grape berry skinsCristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, Martine Mietton-Peuchot, Mélina Petrel, Etienne Gontier, Annie L'Hyvernay, Laurence Gény, 2014, izvirni znanstveni članek Najdeno v: osebi Ključne besede: mikroskopija, polisaharidi, Vitis vinifera Objavljeno: 16.06.2016; Ogledov: 4021; Prenosov: 134
Polno besedilo (0,00 KB) |
5. Effects of pulsed electric fields on Cabernet Sauvignon grape berries and on the characteristics of winesCristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, Martine Mietton-Peuchot, Etienne Gontier, Laurence Gény, 2014, izvirni znanstveni članek Najdeno v: osebi Ključne besede: grozdje, polifenoli, ekstrakcija Objavljeno: 16.06.2016; Ogledov: 3743; Prenosov: 130
Polno besedilo (0,00 KB) |
6. Enhanced extraction of phenolic compounds from Merlot grapes by pulsed electric field treatmentCristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Christian Poupot, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, V. Milisic, Martine Mietton-Peuchot, 2012, izvirni znanstveni članek Najdeno v: osebi Ključne besede: polifenoli, vino, ekstrakcija Objavljeno: 16.06.2016; Ogledov: 4220; Prenosov: 17
Polno besedilo (0,00 KB) |
7. Comprehensive exploration of wine aroma-related compounds as promoted by alternative vinification procedures in case of Zelen (Vitis vinifera L.) grapes processingCristèle Delsart, Urška Vrhovšek, Melita Sternad Lemut, Cesare Lotti, 2016, prispevek na konferenci brez natisa Najdeno v: osebi Ključne besede: Zelen (Vitis vinifera L.), targeted metabolomics, wine aroma, sensory evaluation, alternative vinification procedures Objavljeno: 18.04.2017; Ogledov: 4050; Prenosov: 0
Polno besedilo (841,25 KB) |