Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 5 / 5
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
2.
3.
Late-season Shiraz berry dehydration that alters composition and sensory traits of wine
Katja Šuklje, Hsiao-Chi Chou, Guillaume Antalick, Leigh M. Schmidtke, John W. Blackman, 2018, izvirni znanstveni članek

Ključne besede: vino, arome, dehidracija grozdja, vinska trta
Objavljeno v RUNG: 17.07.2018; Ogledov: 5038; Prenosov: 0
Gradivo ima več datotek! Več...

4.
Grapes to wine: the nexus between berry ripening, composition and wine style
Katja Šuklje, Guillaume Antalick, Campbell Meeks, John W. Blackman, Alain Deloire, Leigh Schmidtke, 2017, objavljeni znanstveni prispevek na konferenci

Ključne besede: ACOMDIM, metabolomics, terroir, maturation
Objavljeno v RUNG: 04.04.2018; Ogledov: 5307; Prenosov: 0
Gradivo ima več datotek! Več...

5.
Iskanje izvedeno v 0.02 sek.
Na vrh