1. Structural and biochemical changes induced by pulsed electric field treatments on Cabernet Sauvignon grape berry skins : impact on cell wall total tannins and polysaccharidesCristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, Martine Mietton-Peuchot, Mélina Petrel, Etienne Gontier, Annie L'Hyvernay, Laurence Gény, 2014, izvirni znanstveni članek Ključne besede: mikroskopija, polisaharidi, Vitis vinifera Objavljeno v RUNG: 16.06.2016; Ogledov: 5583; Prenosov: 144 Povezava na celotno besedilo |
2. Effects of pulsed electric fields on Cabernet Sauvignon grape berries and on the characteristics of winesCristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, Martine Mietton-Peuchot, Etienne Gontier, Laurence Gény, 2014, izvirni znanstveni članek Ključne besede: grozdje, polifenoli, ekstrakcija Objavljeno v RUNG: 16.06.2016; Ogledov: 5195; Prenosov: 140 Povezava na celotno besedilo |
3. Enhanced extraction of phenolic compounds from Merlot grapes by pulsed electric field treatmentCristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Christian Poupot, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, V. Milisic, Martine Mietton-Peuchot, 2012, izvirni znanstveni članek Ključne besede: polifenoli, vino, ekstrakcija Objavljeno v RUNG: 16.06.2016; Ogledov: 6648; Prenosov: 21 Povezava na celotno besedilo |
4. Amélioration de l´extraction des composés phénoliques du Merlot par champ électrique pulséCristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Christian Poupot, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, V. Milisic, Martine Mietton-Peuchot, 2012, drugi znanstveni članki Ključne besede: polyphenols, pulsed electric fields, wine, extraction, distribution Objavljeno v RUNG: 22.01.2015; Ogledov: 6115; Prenosov: 35 Povezava na celotno besedilo |
5. |
6. Effect of pulsed electric field on grape polyphenols extractionCristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Christian Poupot, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, V. Milisic, Martine Mietton-Peuchot, 2010, objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci Ključne besede: pulsed electric field, red wine, extraction, polyphenols Objavljeno v RUNG: 22.01.2015; Ogledov: 5966; Prenosov: 32 Povezava na celotno besedilo |