1. Effect of pulsed electric field on grape polyphenols extractionCristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Christian Poupot, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, V. Milisic, Martine Mietton-Peuchot, 2010, objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci Najdeno v: osebi Ključne besede: pulsed electric field, red wine, extraction, polyphenols Objavljeno: 22.01.2015; Ogledov: 4393; Prenosov: 26
Polno besedilo (0,00 KB) |
2. Amélioration de l´extraction des composés phénoliques du Merlot par champ électrique pulséCristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Christian Poupot, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, V. Milisic, Martine Mietton-Peuchot, 2012, kratki znanstveni prispevek Najdeno v: osebi Ključne besede: polyphenols, pulsed electric fields, wine, extraction, distribution Objavljeno: 22.01.2015; Ogledov: 4496; Prenosov: 30
Polno besedilo (0,00 KB) |
3. Structural and biochemical changes induced by pulsed electric field treatments on Cabernet Sauvignon grape berry skinsCristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, Martine Mietton-Peuchot, Mélina Petrel, Etienne Gontier, Annie L'Hyvernay, Laurence Gény, 2014, izvirni znanstveni članek Najdeno v: osebi Ključne besede: mikroskopija, polisaharidi, Vitis vinifera Objavljeno: 16.06.2016; Ogledov: 4033; Prenosov: 134
Polno besedilo (0,00 KB) |
4. Effects of pulsed electric fields on Cabernet Sauvignon grape berries and on the characteristics of winesCristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, Martine Mietton-Peuchot, Etienne Gontier, Laurence Gény, 2014, izvirni znanstveni članek Najdeno v: osebi Ključne besede: grozdje, polifenoli, ekstrakcija Objavljeno: 16.06.2016; Ogledov: 3750; Prenosov: 131
Polno besedilo (0,00 KB) |
5. Enhanced extraction of phenolic compounds from Merlot grapes by pulsed electric field treatmentCristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Christian Poupot, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, V. Milisic, Martine Mietton-Peuchot, 2012, izvirni znanstveni članek Najdeno v: osebi Ključne besede: polifenoli, vino, ekstrakcija Objavljeno: 16.06.2016; Ogledov: 4230; Prenosov: 17
Polno besedilo (0,00 KB) |